Welkom

pexels-photo.jpgVan harte welkom op mijn nieuwe blog.

De afgelopen jaren ontdekte ik dat ik schrijven leuk vind. Al schrijvende verwerk ik gebeurtenissen en gedachten uit het dagelijks leven. Aan het begin van een nieuw seizoen leek een eigen blog mij een mooie uitdaging.

Deze blog is een nieuw avontuur. Ik weet niet precies welke onderwerpen aan bod zullen komen. Deze zullen in ieder geval raken aan mijn ervaringen en interesses: mijn werk in kerk en buurt, vaderschap, vermoeidheid, boeken, theologie, tuinieren, geloof, Rotterdam en noem maar op. Ik ben benieuwd!

Leuk als je meeleest. En ik ben benieuwd naar je reacties.

6 gedachtes over “Welkom

 1. Jos Kuiper 29 augustus 2017 / 21:31

  Hoi Sibbele
  Lijkt mij leuk om zo af en toe wat te lezen van jou.
  Was maandag nog in het oude Noorden

  Like

 2. bram neerhof sr 30 augustus 2017 / 09:22

  leuk Sibbele ik lees graag mee

  Like

 3. crista 30 augustus 2017 / 12:51

  Hoi Sibbele ik ben benieuwd

  Like

 4. Marili 30 augustus 2017 / 16:00

  Dacht dat dit al je eerste blog was…….
  Bring it on………leuk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s