Over

Mijn naam is Sibbele Meindertsma (1983). Ik ben getrouwd en vader van een dochter en twee zoons. In mijn werkzame leven ben ik predikant in de Baptistengemeente Rotterdam-Centrum en in de mooie Rotterdamse wijk het Oude Noorden.

De inhoud van deze blog moet zich nog uitwijzen. Voorlopig zal de breedte van het leven aan bod komen: mijn werk, mijn leefomgeving, onze buurttuin, mijn chronische vermoeidheid, een boek en noem maar op. Kortom, ik ga op weg zonder precies te weten waar ik uit ga komen.

Het voelt bijna een beetje aanmatigend om een nieuwe blog te beginnen. Waarom zou mijn blog iets toevoegen aan alles wat er al op internet te vinden is? Waarom zouden mensen deze willen lezen? De toekomst zal dit moeten uitwijzen. Laat ik het maar bij mijzelf houden. Ik geniet zelf altijd van ‘kleine verhalen’, unieke ervaringen van unieke mensen uit het dagelijks leven, en de reflectie daarop. Ik hoop dat lezers deze ook op deze blog zullen vinden en er een stukje inspiratie uit zullen halen. Als dat zo is, dan is mijn doel bereikt.